начало

ВКС подкрепи районен съдия пред КС – с чл. 343б, ал. 3 НК е забъркана „каша“ и има риск от произвол ВКС подкрепи районен съдия пред КС – с чл. 343б, ал. 3 НК е забъркана „каша“ и има риск от произвол

обжалване на нп

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

обжалване на нп

Мнениеот bonbon » 12 Сеп 2008, 11:08

Кажете ми , моля, допустимо ли е да издадат АУАН за нарушение на ЗДвП в мое отсъствие, като акта е съставен от служител на сектор пътна полиция от областния град на 22.08. за нарушение, извършено на 12.08., а акта ми се връчва от служители на рпу в нашия град, на 01.09. Вписани са 2-ма свидетели, и двамата - служители, има подпис само на единия от тях, не е посочено какви са - очевидци и т.н., пише само служител.А дали е свидетел при съставянето на акта или при извършване на нарушението - бог знае. Снимали са ме с превишена скорост (с видеокамера и засечена с радар), за което разбирам чак като ме викнаха за акта на 01.09. идея си нямам свидетелите, вписани в акта били ли са там или не.
Имам ли шансове да обжалвам според вас, ще подхвърлите ли някакви сламки?Мноооооого тенкс на отзовалите се.
П.П. не ми е навик да карам с превишена, мн съжалявам и няма да се повтори, ама...
П.П.П. Само да уточня, акта е издаден от служителите на сектор "ПП" от областния град за нарушение, извършено на територията, на която действа нашето си РПУ, но ми казаха, че от сектор "Пътна п" можели да си издават АУАН за нарушения на територията на цялата ни област, без значение, дали е на територията и компетенциите на нашето си рпу.
bonbon
Младши потребител

Re: обжалване на нп

Мнениеот advokat__nikolov » 12 Сеп 2008, 12:45

bonbon написа:Кажете ми , моля, допустимо ли е да издадат АУАН за нарушение на ЗДвП в мое отсъствие, като акта е съставен от служител на сектор пътна полиция от областния град на 22.08. за нарушение, извършено на 12.08., а акта ми се връчва от служители на рпу в нашия град, на 01.09. Вписани са 2-ма свидетели, и двамата - служители, има подпис само на единия от тях, не е посочено какви са - очевидци и т.н., пише само служител.А дали е свидетел при съставянето на акта или при извършване на нарушението - бог знае. Снимали са ме с превишена скорост (с видеокамера и засечена с радар), за което разбирам чак като ме викнаха за акта на 01.09. идея си нямам свидетелите, вписани в акта били ли са там или не.
Имам ли шансове да обжалвам според вас, ще подхвърлите ли някакви сламки?Мноооооого тенкс на отзовалите се.
П.П. не ми е навик да карам с превишена, мн съжалявам и няма да се повтори, ама...
П.П.П. Само да уточня, акта е издаден от служителите на сектор "ПП" от областния град за нарушение, извършено на територията, на която действа нашето си РПУ, но ми казаха, че от сектор "Пътна п" можели да си издават АУАН за нарушения на територията на цялата ни област, без значение, дали е на територията и компетенциите на нашето си рпу.

С тия въпроси към детската ясла. Тук е университет !
advokat__nikolov

Мнениеот advokat__nikolov » 12 Сеп 2008, 12:47

Ако сте жена ще ви кажа, ама довечера, че почивката ми свърши.

Вместо да хапна аз във форума се хванах, офффф.И ризата си омачках на скапания стол.

Айде, до довечера !
advokat__nikolov

към николов

Мнениеот bonbon » 12 Сеп 2008, 13:06

Последна промяна bonbon на 15 Сеп 2008, 15:45, променена общо 1 път
bonbon
Младши потребител

Мнениеот bonbon » 12 Сеп 2008, 13:09

*** :cry:
Последна промяна bonbon на 15 Сеп 2008, 15:46, променена общо 1 път
bonbon
Младши потребител

Мнениеот vetre » 12 Сеп 2008, 21:01

бе шансове има,ама както казва главния спамер тука-без адвокат няма
да можете да се справите.иначе като са ви викнали и сте подписали
акта без възражения предполагам на практика сте се съгласили
с написаното.но ако е малка сумата не се занимавайте с глупости
пишете парите в графа загуби и това е.пък за обещанието че няма
повече-няма нужда,не е възможно,всички го правим и ще го правим,но
да не е с над 20 км/ч,че горе долу оттам почват да реагират радарите.
то и за 10км/ч не се струва писането.
vetre
Потребител

Мнениеот bonbon » 15 Сеп 2008, 08:52

:cry:
Последна промяна bonbon на 15 Сеп 2008, 15:47, променена общо 1 път
bonbon
Младши потребител

Мнениеот bonbon » 15 Сеп 2008, 08:54

Моля ако някой има желание да подхвърли сламки...само да даде насоки, без да се разпростира надълго-нашироко...тенкс на отговорилите, много много тенкс.
bonbon
Младши потребител

Мнениеот vetre » 15 Сеп 2008, 19:35

ами предполагам тази тема си я изчела:
http://www.lex.bg/phorum/viewtopic.php? ... sc&start=0
там е дискутирано почти всичко което може да се измисли
но най-добрата идея според мен вече е изпусната-да кажеш,че друг е
карал и той е в чужбина
vetre
Потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 16 Сеп 2008, 00:29

bonbon написа::cry:

О, миличката, плаче :(

Адвокат Николов е насреща ! Пиши ми на лични. Задай си въпросите.
advokat__nikolov

Мнениеот palimsest » 16 Сеп 2008, 01:42

Внимание,никой да не мърда!Тук се стреля!

advokat__nikolov написа:

Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 16 Сеп 2008, 22:47

Миличка, готова си, прати ми само там онези докумети, които ти изисквам.
advokat__nikolov

Мнениеот palimsest » 18 Сеп 2008, 14:21

advokat__nikolov написа:

Правосъдното и Министерството на здравеопазването,както и образователното такова „предупреждават” на пазара е изпуснат недовършен продукт на родното висше образование,подвизаващ се под търговската марка-
Аз не съм адвокат.Аз съм ®Адвокат Николов® Адвокатска къща "Пламен Николов & съдружници".

Употребата на този недовършен продукт е равносилна на потребата на този по-долу:
Изображение
Изображение

И не е никак здравословно !
Аватар
palimsest
Активен потребител

Назад към Наказателно право