- Дата и час: 22 Ное 2024, 15:27 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Резултатите от нотариалния конкурс
|
|
Re: Резултатите от нотариалния конкурс
Колега SKD случайно да имате достоверна информация и за Бургас???
Хайде пиши един ред , а почивката на море е от мен...
Хайде пиши един ред , а почивката на море е от мен...
- matza
Ало, какво ме разпределихте вече, аз сега си грея д......о на морето, а ма пустата работа пак не ме оставя.
За помощник -нотариус май по-ставам , натюрела ми : НЕ бил за баш -НОТАРИУС , така ми каза министъра, що се потя....и аз ?
Яяяяяяяя...........................един гларус ми гепи GSM-a......................KEф !!!
Хайде , живот и здраве другата седмица пак в София за резултатите .
За помощник -нотариус май по-ставам , натюрела ми : НЕ бил за баш -НОТАРИУС , така ми каза министъра, що се потя....и аз ?
Яяяяяяяя...........................един гларус ми гепи GSM-a......................KEф !!!
Хайде , живот и здраве другата седмица пак в София за резултатите .
- младежа
Той, младежа, пак се оказа най-информиран, знае, че няма да има резултати и за това се е втурнал на море! То май най-добре беше всички да го последваме, но ... кой да ти каже! Най-накрая нито нотариуси, нито с тен! Тотален погром!
- XENIA
Kolega SKD , dai niakakva informacia za Bourgas.
Samo ti imash sigorni informatori !!!!
Hubav den na vsichki !
Samo ti imash sigorni informatori !!!!
Hubav den na vsichki !
- matza
Kolega SKD , kakvo stava s rezultatite ot izpita ? Dnes sme 29.06.2004 g.
Dai niakakva informacia .
Dai niakakva informacia .
- matza
Е, колеги, колкото и да сте усведомени явно не е достатъчно. Нали резултати щеше да има на 28.06? Не разбирам само едно нещо, как е възможно толкова много юристи да търпят такова отношение? Та нали именно ние би трябвало да си знаем най-добре правата?! Не казвам, че аз съм по-различен от стадото... Някой звънял ли е в МП?
- невъзможен
Балъците чакат резултатите, а тарикатите вече си търсят кантори в
центъра на София, парите трябва да се избиват. Вие сте големи ахмаци, че се
надявате изобщо да ви огрее. Все пак вече сме пазарна икономика и всичко
се продава и купува в България.
центъра на София, парите трябва да се избиват. Вие сте големи ахмаци, че се
надявате изобщо да ви огрее. Все пак вече сме пазарна икономика и всичко
се продава и купува в България.
- godfather
От няколко участници в конкурса знам със сигурност, че са им искали пари.
Хората не са дали не защото са честни, а просто нямат сумите. Но не всички
участници са толкова бедни!!!
Хората не са дали не защото са честни, а просто нямат сумите. Но не всички
участници са толкова бедни!!!
- godfather
Пак си изтървахте нервите и започнахте да ръсите глупости.Този конкурс не се решава с пари. Нотариусите имат достатъчно и не им трябват конкуренти.Кой може да ги купи тях ,а ? И ако си спомняте във форума Ви писаха ,че резултатите ще излязат до 15.07 ,а изпътът може да е през септември ! Защо да не се надяваме ,че сме успели ?
- traico
Колеги информацията ми е точна!
Протоколите с оценките са предадени в МП миналата седмица. Един служител в МП /разполагащ с информация/ потвърди, че датата за изнасяне на резултатите е 28,06.04г.. Не знам каква е причината да не се обявяват, но със сигурност протоколитеи се намират в МП.
Знайте, че формалностите в МП са безброй! /чакане на министъра за подпис, предаване от една канцелария в друга, а пък нещещ ли някой в отпуск и безумно търсене на чавек да го замести и т.н., вярваите ми сбъсквал съм се със тях! /
Протоколите с оценките са предадени в МП миналата седмица. Един служител в МП /разполагащ с информация/ потвърди, че датата за изнасяне на резултатите е 28,06.04г.. Не знам каква е причината да не се обявяват, но със сигурност протоколитеи се намират в МП.
Знайте, че формалностите в МП са безброй! /чакане на министъра за подпис, предаване от една канцелария в друга, а пък нещещ ли някой в отпуск и безумно търсене на чавек да го замести и т.н., вярваите ми сбъсквал съм се със тях! /
- SKD
Kolegi ,
govorih s MP i ot tam mi kazaha , che rezultatite sa gotovi i nai kasno utre shte badat publikuvani v saita na MP.
Uspeh na vsichki .
govorih s MP i ot tam mi kazaha , che rezultatite sa gotovi i nai kasno utre shte badat publikuvani v saita na MP.
Uspeh na vsichki .
- matza
Колеги извинявам се на служителите от МП , този път след направената справка се оказа , че грешката е в председателя на комисията /служител на МП/, който се връща тази вечер от командировка и ще разпише протоколите.
чакайте резултати утре!
чакайте резултати утре!
- SKD
Дано новата информация да е вярна! Успех на всички!
- невъзможен
Не ми се вярваше, че богоизбраните вече знаят:
"Автор: Noni (---.infotel.bg)
Дата: 23-06-04 09:46
Резултати ще има на 28.07.2004 г. Около стотина човека са прескочили летвата. Останалите 700 няма какво да чакат . Тези стотина кандидата сигурно вече знаят, че са богоизбраните."
днес разбрах, че колежка вече(от седмица) се подготвя за устен изпит. На какво ли се надяваме тогава останалите???
"Автор: Noni (---.infotel.bg)
Дата: 23-06-04 09:46
Резултати ще има на 28.07.2004 г. Около стотина човека са прескочили летвата. Останалите 700 няма какво да чакат . Тези стотина кандидата сигурно вече знаят, че са богоизбраните."
днес разбрах, че колежка вече(от седмица) се подготвя за устен изпит. На какво ли се надяваме тогава останалите???
- seti
- Нов потребител
Днес 30 . 06.2004 г ....резултати нанайци.................но, до края на деня има време......
- pi4
не лъжа-на страницата са -има 98 класирани за устен изпитььь написа:
- 555
|
|