- Дата и час: 24 Ное 2024, 10:40 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Tarsia si advokat za maj
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Tarsia si advokat za maj
в ОББ работат страхотни колеги, умни, задълбочени и големи купонджии!!!
- gega
Е, естествено че има, но, съгласи се, моля, че преобладаващият брой юристи в ОББ са мъже! Греша ли!?:))))))
- gega
Hehe, Vese, razbiram straha ti za decata ti :-))))))))))))))
A inace vsicko pravilno si razbrala :-))))))
A inace vsicko pravilno si razbrala :-))))))
- iata
- Потребител
Бе няма проблеми за децата :-)
При тая комбинация от юристи децата със сигурност ще бъдат големи мозъци...:-))
При тая комбинация от юристи децата със сигурност ще бъдат големи мозъци...:-))
- karfi4ka
- Младши потребител
Tezi deca njamashe li da sa na Vese i na the MAn :-PPPP
- iata
- Потребител
Ама така като се вземем четиримата толкова явно няма да има интрига, а и ще възникнат конфликти за разпределението на домашните задължения... Въпреки това предлагам схема - Аз се вземам с Весето, Карфичката с Галъп, с Карфичка ставаме любовници, Галъп и Весето също, а накрая всички се преместваме в огромна къща в Драгалевци, заживяваме щастливо и серията свършва точно когато аз получавам сърдечен пристъп защото разбирам, че Карфичка ми е незаконно родена сестра, а Галъп, който две серии преди това съм убил от ревност -мое извънбрачно дете от четвъртия ми брак с майката на Весето ( поради което май и той се явява брат на Веси). С други думи всички сме били рода още преди да се вземаме с когото и да било...пооплете се малко историята...но - сапунка - какво толкова...
Абе, кога ще правим Лекс среща?!
Абе, кога ще правим Лекс среща?!
- Mb}|{bT
Sani, v tazi cetvorka maj te zabraviha :))
- iata
- Потребител
Mb}|{bT, boq se, che maika mi vse oshte e vlubena v teb...
az shte vlqza v manastir zaradi smyrtta na gallup (sled 68 serii, v koito Karfichka se opitva da otrovi maika mi i vtorata ti jena, zashtoto e zapodozrqla neshto, a az prez tova vreme mislq - t.e. - vzimam reshenieto za manastira)
o, mislq, che i az iskam da doida na Leks- sreshta:-)
az shte vlqza v manastir zaradi smyrtta na gallup (sled 68 serii, v koito Karfichka se opitva da otrovi maika mi i vtorata ti jena, zashtoto e zapodozrqla neshto, a az prez tova vreme mislq - t.e. - vzimam reshenieto za manastira)
o, mislq, che i az iskam da doida na Leks- sreshta:-)
- Vese*
Аз предлагам още една много приятна, съкратена версия с изчистен сюжет -
след като разкрива истината, gallup решава, че не може да живее с такъв срам и се удавя в басейна насред двора в голямата къща в Драгалевци.
В последния епизод на семейната сага - Весето и карфичка - яли, пили и се веселили :-))))
Пък относно лекс срещата - предлагам gallup бързо да направи едно проучване и да се преброяваме.
след като разкрива истината, gallup решава, че не може да живее с такъв срам и се удавя в басейна насред двора в голямата къща в Драгалевци.
В последния епизод на семейната сага - Весето и карфичка - яли, пили и се веселили :-))))
Пък относно лекс срещата - предлагам gallup бързо да направи едно проучване и да се преброяваме.
- karfi4ka
- Младши потребител
Не може така...аз Галъп съм го убил вече, как така ще се дави...
Предлагам Лекс среща в "Primavera" (на Попа) на 23-ти януари, петък, 19 часа. Ако получа одобрението на трима от тази нишка, пускам нова, само за срещата. Пък там ще се види кой кого и кой сам [ще се дави (в алкохол)]
:)~
Предлагам Лекс среща в "Primavera" (на Попа) на 23-ти януари, петък, 19 часа. Ако получа одобрението на трима от тази нишка, пускам нова, само за срещата. Пък там ще се види кой кого и кой сам [ще се дави (в алкохол)]
:)~
- Mb}|{bT
az mnogo shte se radvam za Leks-sreshtata, no po-rano ot nachaloto na Mai mai nqma da si doida do milata rodina (znam, nikakva studentka ne stava ot men...)
.....nadqvam se dvamata mi myje i jena mi da me razberat :-) taka che az shte sym sama tuk - da se davq (v alkohol?.... - mmmm.. ne iskam) i gledaite trimata da ne zagovornichite zad gyrba mi!!!
a kakvo stana sys Sani?
.....nadqvam se dvamata mi myje i jena mi da me razberat :-) taka che az shte sym sama tuk - da se davq (v alkohol?.... - mmmm.. ne iskam) i gledaite trimata da ne zagovornichite zad gyrba mi!!!
a kakvo stana sys Sani?
- Vese*
Аз съм там!
Ако идеята срещне подкрепа, може да е едно хубаво добро ново начало на хубавите стари лекс срещи, но вече с елементи на match-making ;-)
Ако идеята срещне подкрепа, може да е едно хубаво добро ново начало на хубавите стари лекс срещи, но вече с елементи на match-making ;-)
- miron
Че какво, като си го убил вече галъп, не виждам причина и да не се поудави. За по-сигурно :-) Ти чел ли си го това от полицейските протоколи: “По време на атаката на наркобароните беше зверски убит капитан Петров. След три дни състоянието на капитана се нормализира"...;-)
Аз при нас не искам такива изненади :-))
За лекс срещата - бройте ме.
Поздрави на Весе, която е далеч от нас, но ние със сигурност ще я уважим с много наздравици на срещата :-))
Аз при нас не искам такива изненади :-))
За лекс срещата - бройте ме.
Поздрави на Весе, която е далеч от нас, но ние със сигурност ще я уважим с много наздравици на срещата :-))
- karfi4ka
- Младши потребител
Може ли и младо семейство :))) юристи! Ние ще ви светнем как стават тея работи :РРРРР
ама айде да е Примавера на Борис май беше /пресечка на Алабин/
ама айде да е Примавера на Борис май беше /пресечка на Алабин/
- Гери
Здравейте!
Съгласна съм с мнението,че юристите в ОББ сме страхотни(и най-вече скромни),за Gega-в ОББ-34ЖЕНИ на 20мъже юристи!
А мен къде ме забравихте във сериала се питам???
А смятате ли,че е редно да се сключва предбрачен договор?
Съгласна съм с мнението,че юристите в ОББ сме страхотни(и най-вече скромни),за Gega-в ОББ-34ЖЕНИ на 20мъже юристи!
А мен къде ме забравихте във сериала се питам???
А смятате ли,че е редно да се сключва предбрачен договор?
- sani
- Младши потребител
Толкоз много ли сте станали! Еманципацията навлиза във всички области:)))))))) Мими, да не би да си ти!
- gega
Mnogo si negramotna, za da tarsish advokat. Po bi ti pasnalo hamalche ot pl.Makedonia! Nishto lichno, baby!
- advokat_na_godinata
Уфффф....пак се почна с обидите...
Стига де...грамотна, неграмотна, тя си знае...пък и проблемът си е неин ако е така!
За лекс срещата - хайде да постигнем някакво съгласие за примаверата коя да е първо тук, и после да пускаме нишка във форума. Гери, ти защо искаш в другата? Дай някакви аргументи, пък да ги обсъдим... датата удобна ли е на всички?
А, Сани, избирай си роля и се включвай в сериала, ние сме отворени за всички, както виждаш...за момента мога да ти предложа позицията на Весето, която отсъства от страната :)))
Стига де...грамотна, неграмотна, тя си знае...пък и проблемът си е неин ако е така!
За лекс срещата - хайде да постигнем някакво съгласие за примаверата коя да е първо тук, и после да пускаме нишка във форума. Гери, ти защо искаш в другата? Дай някакви аргументи, пък да ги обсъдим... датата удобна ли е на всички?
А, Сани, избирай си роля и се включвай в сериала, ние сме отворени за всички, както виждаш...за момента мога да ти предложа позицията на Весето, която отсъства от страната :)))
- Mb}|{bT
|
|